4b490e8c-1024-45e1-a89a-0925b170ae03

NIEUWS

19 september 2022

Rupro Beheer neemt GOmotive over

Bart Kamps, directeur Explora | MahaExplora Truck & Bus, Johan de Gooijer oprichter GOmotive en Bernard de Graaf, Managing Director Rupro Beheer B.V.


Maandag 5 september jl. heeft Rupro Beheer het bedrijf GOmotive Automotive Training & Support overgenomen.
De oprichter en directeur van GOmotive, Johan de Gooijer, wilde graag dat hetgeen hij heeft opgebouwd blijft bestaan, ook op de langere termijn. Omdat hij geen opvolgers heeft binnen zijn organisatie, heeft hij besloten zijn bedrijf te verkopen.

GOmotive is een belangrijke schakel voor de markt waarin Explora, onze dochteronderneming in Ede, werkzaam is.
Bart Kamps, directeur, geeft aan dat de klanten van Explora steeds complexere voertuigen in hun werkplaatsen krijgen en hanteren daarbij steeds complexere werkplaatsapparatuur. Als leverancier van die apparatuur wil Explora hun klanten en prospects helpen om het maximale uit de apparatuur te halen. GOmotive is daarbij hun partner.

Explora en GOmotive kennen elkaar al jaren en dat is ook duidelijk zichtbaar in de trainingsruimte van GOmotive. Van de Texa-diagnoseapparatuur tot de mobiele hefkolommen, van de bandenservice-apparatuur tot aan de aircomachine, ze komen stuk voor stuk uit het leveringsgamma van Explora.

Rupro Beheer ziet de overname als een strategische keuze. Het hebben van een eigen opleidingsinstituut, een helpdesk en de diagnose op afstand, biedt heel veel voordelen. Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen. Daarnaast kunnen we de data die we zullen verzamelen binnen ons opleidingsinstituut en de helpdesk, gebruiken voor nieuwe commerciële kansen.

Rupro Beheer heeft het volste vertrouwen in een verdergaande professionele samenwerking.
Wij wensen zowel Explora als GOmotive heel veel succes!


Bernard de Graaf
Managing Director Rupro Beheer B.V.

www.gomotive.nl
www.explora.nl
www.mahaexplora.nl
www.ruprobeheer.nl

MEER NIEUWS

externalId=rupro-nieuws-3.142&filter[active]=1&sort=date.desc
6 februari 2023

Director Change Management Paul Bos

28 november 2022

Rupro Beheer neemt TOI opleidingen over

19 september 2022

Rupro Beheer neemt GOmotive over

externalId=rupro-nieuws-8.5.2.2.3.1&filter[active]=1