4b490e8c-1024-45e1-a89a-0925b170ae03

NIEUWS

23 februari 2018

REMA TIP TOP distributeur van Cattini

REMA TIP TOP Nederland, erkend distributeur en specialist in wielservicematerialen, gereedschappen en TPMS-producten heeft een distributie overeenkomst gesloten met Cattini, een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van hoge kwaliteit luchthydraulische werkplaatskrikken.

Cattini -al meer dan 45 jaar actief in de professionele heftechniek- staat bekend om de hoge kwaliteit materialen en de duurzame productafwerking. De werkplaatskrikken van Cattini zijn populair in de markt dankzij hun hoge betrouwbaarheid en lange levensduur.

Met het nieuwe assortiment werkplaatskrikken en toebehoren van Cattini wil REMA TIP TOP Nederland een brede range afnemers uit het personenwagensegment tot en met het zwaardere truck- en landbouwsegment kunnen bedienen.

Bernard van Walsem, Directeur bij REMA TIP TOP Nederland B.V. meldt : "We zijn erg enthousiast om samen te gaan werken met de fabrikant Cattini. Onze binnen- en buitendienst hebben recentelijk een professionele training afgerond. Zij staan klaar om onze klanten in hun dagelijkse werkzaamheden professioneel te ondersteunen en een goede service te bieden. "Cattini is een echte specialist en heeft een zeer breed programma voor iedere toepassing. De kwaliteit en duurzaamheid zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Cattini geeft 3 jaar garantie op zijn producten.”

Voor meer informatie: ga naar www.rema-tiptop.nl of neem contact op met onze verkoop binnendienst via info@rema-tiptop.nl.

MEER NIEUWS

externalId=rupro-nieuws-3.142&filter[active]=1&sort=date.desc
19 september 2022

Rupro Beheer neemt GOmotive over

26 augustus 2022

WerkenBij.... Rupro Beheer

10 juni 2022

Financieel Directeur Jurriën Munk

externalId=rupro-nieuws-8.5.2.2.3.1&filter[active]=1