4b490e8c-1024-45e1-a89a-0925b170ae03

NIEUWS

19 december 2018

Jeroen Bosse neemt stokje over bij Brekupa

Met ingang van 1 januari 2019 zal Jeroen Bosse promoveren en aangesteld worden als Algemeen Directeur bij Brekupa. Een lang gekoesterde wens van Jeroen komt in vervulling. Jeroen Bosse: ”Ik ben er trots op dat ik dit team, waar ik al jaren mee samenwerk, als eindverantwoordelijke mag gaan aansturen.”

Herman van Breukelen, de huidige directeur, gaat Brekupa niet verlaten maar heeft er voor gekozen een stapje terug te doen. Herman wil de komende jaren in een nieuwe rol gaan afbouwen naar zijn pensioen. Herman van Breukelen: “Afbouwen qua tijd, niet qua inzet, lacht hij. Ik heb een prachtige carrière gehad bij Brekupa, een mooi bedrijf neergezet met mijn team en ga mij nu richten op new business.” Herman staat niet meer direct in de frontlinie, maar gaat zich in zijn nieuwe rol als Directeur Business Development bezighouden met nieuwe marktmogelijkheden zodat Brekupa Technics klaar is voor de werkplaats van de toekomst.

Brekupa Technics, www.brekupa.nl, is een dochteronderneming van de Rupro Beheer holding, www.ruprobeheer.nl, en is één van de bedrijven in de Automotive sector. Brekupa is een professionele organisatie actief in de inrichting van werkplaatsen, gespecialiseerd in technische installaties voor brandstof, olie, vet, vloeistoffen, perslucht en systemen voor het afzuigen van uitlaatgassen, stof en damp.

MEER NIEUWS

externalId=rupro-nieuws-3.142&filter[active]=1&sort=date.desc
8 juli 2021

HR Manager Rupro Beheer B.V.

2 juli 2021

Rema Tip Top versterkt haar positie in de Belgische markt met overname MBS-BMC.

4 januari 2021

ICT Manager Rupro Beheer B.V.

externalId=rupro-nieuws-8.5.2.2.3.1&filter[active]=1