1b34643a-a184-46b6-81bc-c976e5962225

MEER BEDRIJVEN

externalId=detail-location-3.142&filter[active]=1&filter[tags]=automotive&filter[author]=uitgelicht

Oskamp Amtech

OskampAmtech Equipment staat voor topkwaliteit en geweldige service en is uw betrouwbare partner in werkplaatsequipment.

Meer dan 50 jaar ervaring in specialistisch apparatuur voor de automotive business! Met een breed programma apparatuur van hefbruggen, bandenservice, apk-apparatuur, aircoapparatuur, diagnose, remontluchtingsapparatuur is OskampAmtech Equipment de ideale partner. Ook voor uw nieuw- of verbouwactiviteiten.

Met OskampAmtech Equipment als enig aanspreekpartner, kunt u zich blijven concentreren op uw kernactiviteiten. Bovendien bent u direct in gesprek met een specialist die volledig op de hoogte is van de actuele regelgeving en de strenge eisen, die met name aan grotere installaties worden gesteld. Naast het ontwikkelen van vrijblijvende AutoCAD tekeningen van uw werkplaats, informeert en adviseert OskampAmtech Equipment u over de diverse opties en ideale oplossingen op criteria die voor u van belang zijn. Wij bedienen u via uw automaterialen grossier.

Persoonlijk Advies & Projectondersteuning

Kom direct in gesprek met een van onze specialisten. Naast het ontwikkelen van vrijblijvende AutoCAD tekeningen van uw werkplaats, informeren en adviseren zij u over diverse opties en ideale oplossingen. Zij zijn daarnaast op de hoogte van de actuele regelgeving.

Telefoonnummer: 0318 - 648 345
E-mailadres: info@oskampamtech.nl

Parts & Updates voor uw apparatuur

Haal het beste uit uw apparatuur met de nieuwste software en updates. Ook voor onderdelen van bekende merken kunt u bij ons terecht. Schrijf u in voor een jaarabonnement en blijf altijd up-to-date.

Telefoonnummer: 0318 - 648 243
E-mailadres: onderdelen@e-s-t.nl

Onze Technische Dienst staat voor u klaar

Met onze apparatuur wilt u dagelijks kunnen werken. E-S-T verzorgt de technische dienst en garandeert een landelijk dekkend service apparaat. Met snelle reactietijden en een goed getraind team met juiste knowhow, ontzorgen zij onze relaties met service en onderhoud op alle apparatuur.

Telefoonnummer: 0318 - 648 243
E-mailadres: info@e-s-t.nl

CONTACTGEGEVENS

Oskamp Amtech
Maxwellstraat 4
6716 BX Ede
T +31(0)318-648345
E info@oskampamtech.nl
W www.oskampamtech.nl